Iskalnik

Gospodinjstva prejela informacije o uličnih zbiralnikih za e-odpadke in odpadne baterije

Gospodinjstva prejela informacije o uličnih zbiralnikih za e-odpadke in odpadne baterije

Ste že opazili novost na nekaterih ekoloških otokih? Gre za ulične zbiralnike, ki so namenjeni oddaji manjših e-odpadkov in odpadnih baterij in se postavljajo širom države, tudi v občinah, ki jih s komunalnimi storitvami pokriva naše podjetje. Aktivnost izvajamo kot lokalni partnerji pri projektu LIFE Gospodarjenje z e-odpadki s sloganom E-cikliraj pod vodstvom družbe ZEOS, d.o.o.. Projekt je sofinanciran s strani Evropske komisije in Ministrstva za okolje in prostor RS.

 

Foto: Zeos, d.o.o.

Ker želimo vse občanke in občane obvestiti o novi infrastrukturi zbiranja e-odpadkov in odpadnih baterij ter predati informacijo, katere odpadke lahko odvržete v ulične zbiralnike, smo za vas pripravili informativno zloženko, ki smo jo poslali na naslove gospodinjstev. Lokacije zbiralnikov v občinah Domžale, Mengeš, Trzin, Moravče in Lukovica si lahko ogledate na majskih položnicah za komunalne storitve in na naši spletni strani.

Lokacije in več o uličnih zbiralnikih najdete tudi na: http://e-odpadki.zeos.si/aktivnosti/ulični-zbiralniki.html.

Da bi tudi vi prispevali svoj delček k ohranitvi okolja, vas pozivamo, da se vključite v ločeno zbiranje e-odpadkov in odpadnih baterij ter nam pomagate ustvarjati zdravo okolje.

E-ciklirajmo skupaj!

Oblikovanje in izvedba: ENKI