Zapri

Iskalnik

Poezija vode

Čista pitna voda, čista poezija

Voda je eden najpomembnejših virov življenja. Ljudje se pomena čiste pitne vode pogosto zavemo šele takrat, ko je nimamo na voljo. K sreči živimo na območju, kjer je pitne vode dovolj, odlikuje pa jo tudi odlična kakovost! Se pomembnosti tega dejstva sploh zavedamo?

Začutimo moč poezije vode.

V ta namen želimo v našem podjetju poglobiti zavest o pomenu te dragocene tekočine. Voda je premnogim umetniškim dušam že tisočletja služila kot eden najpogostejših in najglobljih navdihov, zato jo v naši kampanji »Čista pitna voda, čista poezija« neposredno povezujemo s poezijo. S pomočjo čudovitih verzov si želimo, da bi ljudje za trenutek obstali in začutili moč vode skozi moč besede.

"Obliznila je kamen in napojila ptico, objela žalujkine veje in že smuknila v vrtinec in vedno in znova in še. Voda."

"... in tekla je dalje. Ne meneč se za hrepenenja in ljubezni ... le tekla in poljubljala tolmune."

K varovanju vodnih virov nas vodi neustavljiva odgovornost, zato spodbujamo pitje vode iz pipe, varčno in spoštljivo ravnanje s čisto pitno vodo in odgovoren odnos do okolja, v katerem živimo.

Da imamo čisto pitno vodo lahko za samoumevno, se v našem podjetju intenzivno trudimo z rednim in kakovostnim vzdrževanjem ter obnavljanjem vodovodnega sistema. Varna in čista pitna voda priteče iz pip v gospodinjstvih, v občini Domžale pa je dostopna prav enaka voda tudi v številnih pitnikih, posejanih na obljudenih lokacijah za prostočasne aktivnosti – ob priljubljeni Kamniški Bistrici, pri šolah, vrtcih itd. Seznam pitnikov si lahko ogledate tukaj. Vabimo vas, da se osvežite iz pitnika, srce pa napolnite s poezijo vode.

Ne spreglejte

Hidranti so namenjeni zagotavljanju požarne varnosti

Brez soglasja upravljavca vodovodnega omrežja se sme voda iz hidranta uporabiti zgolj za gašenje požarov in odpravljanje posledic elementarnih nesreč.

Preberi vse
Oblikovanje in izvedba: ENKI