Zapri

Iskalnik

Novice

Arhiv novic

Motena oskrba s pitno vodo

1. Junij 2020

Ponedeljek, 1. 6. 2020

Uporabnike na območju Tuštanja v občini Moravče obveščamo, da bo v ponedeljek, 1. 6. 2020, do predvidoma 12.30 motena oskrba s pitno vodo zaradi vzdrževalnih na vodovodnem omrežju.

Vabljeni k prijavi v portal eProdnik

29. Maj 2020

Na portalu lahko v svojem profilu kadar koli preverite informacije o komunalnih stoitvah na vašem odjemnem mestu: obračunano porabo vode po mesecih, redne odčitke, izdane račune, stanje plačil, dneve odvoza odpadkov.

Koronavirus: Večina storitev se izvaja nemoteno, uradnih ur na sedežu podjetja pa še ni

25. Maj 2020

V skladu s priporočili pristojnih institucij pa z namenom preprečevanja širjenja okužb še vedno veljajo določeni ukrepi, in sicer:

Obvestilo o odvozu kosovnih in nevarnih odpadkov

22. Maj 2020

V skladu z ukrepi Vlade Republike Slovenije je bilo z namenom preprečevanja širjenja novega koronavirusa v času epidemije prekinjeno izvajanje vseh ne nujnih storitev, med drugim tudi spomladanska akcija odvoza kosovnih in nevarnih odpadkov.

Obnove vodovodnega in kanalizacijskega omrežja

14. Maj 2020

Redno in investicijsko vzdrževanje vodovodnega in kanalizacijskega omrežja je ključnega pomena za varno oskrbo s pitno vodo in ustrezno urejeno odvajanje komunalne odpadne vode.

Pričeli smo s praznjenjem greznic in malih komunalnih čistilnih naprav po rednem programu

4. Maj 2020

Dostop do Centra za ravnanje z odpadki v času del na Ulici 7. avgusta v Dobu

24. April 2020

Obveščamo vas, da na Ulici 7. avgusta v Dobu, po kateri se dostopa do Centra za ravnanje z odpadki Dob, potekajo investicijsko vzdrževalna dela, zaradi česar je v času del (na delovne dneve od 7. do 17. ure) vzpostavljena popolna zapora ceste.

Hidranti so namenjeni zagotavljanju požarne varnosti

24. April 2020

Odjem vode iz hidrantov v primeru določenih enkratnih dogodkov (kot je na primer polnjenje bazena, čiščenje ulic in cest, zalivanje zelenic …) je izjemoma možen ob predhodnem soglasju upravljavca, če razmere na vodovodnem omrežju in okoliščine to

Odvoz odpadkov med prazniki po ustaljenem urniku

24. April 2020

Center za ravnanje z odpadki je ob praznikih in nedeljah zaprt, vse ostale dneve pa je za uporabnike odprt po običajnem delovnem času: med tednom od 14. do 20. ure in ob sobotah od 8. do 20. ure.

Ob svetovnem dnevu Zemlje: bodi junak, ne zamenjaj školjke za smetnjak

22. April 2020

22. aprila že 50. leto obeležujemo svetovni dan Zemlje - z namenom, da se na ta dan spomnimo, kako čudovito življenje nam omogoča naš planet.

Strani

Oblikovanje in izvedba: ENKI