Iskalnik

Novice

Arhiv novic

Obvestila o moteni oskrbi s pitno vodo

22. Julij 2024

Ponedeljek, 22. 7. 2024 - Uporabnike pitne vode z območja Sela pri Ihanu - zaselka Zajelše obveščamo, da bo v ponedeljek, 22. 7.

Zaradi vzdrževalnih del v soboto občasno moteno delovanje portala eProdnik

5. Julij 2024

Kam s kosovnimi odpadki?

28. Junij 2024

Javno komunalno podjetje Prodnik kosovne odpadke iz gospodinjstev odvaža dvakrat na leto po v naprej predvidenem urnikuTočen datum odvoza kosovnih odpadkov za posamezno odjemno mesto je naveden na računu za komunalne sto

Redni odvoz komunalnih odpadkov tudi na praznični torek

24. Junij 2024

Center za ravnanje z odpadki Dob pa je zaradi praznika v torek, 25. 6. 2024, za uporabnike komunalnih storitev zaprt.

Želimo vam prijeten praznični dan.

Obvestilo o preventivni dezinfekciji pitne vode na vodovodnih sistemih Domžale-Mengeš-Trzin in Kolovec

18. Junij 2024

V vročih poletnih dneh se temperatura vode zaradi visokih zunanjih temperatur in manjše porabe vode zaradi dopustov v javnem vodovodu, predvsem pa na internem vodovodnem omrežju, lahko dvigne.

Polnjenje bazenov in obračun vode

13. Junij 2024

Brez soglasja upravljavca vodovodnega omrežja se sme voda iz hidranta uporabiti zgolj za gašenje požarov in odpravljanje posledic elementarnih nesreč.

Obnove vodovodnega in kanalizacijskega omrežja - zapore cest

7. Junij 2024

V ponedeljek, 10. 6. 2024, se  predvidoma pričnejo investicijsko vzdrževalna dela na vodovodu in kanalizaciji na Javorjevi ulici v Domžalah.

Preklic ukrepa prekuhavanja vode iz vodovodnega sistema Selce - Poljane

5. Junij 2024

Sreda, 5. 6. 2024 - Uporabnike pitne vode iz vodovodnega sistema Selce - Poljane, ki s pitno vodo oskrbuje naselji Selce in Poljane nad Blagovico v občini Lukovica, obveščamo, da z dnem 5. 6. 2024 preklicujemo ukrep prekuhavanja pitne vode.

OB SVETOVNEM DNEVU OKOLJA: Naša zemlja. Naša prihodnost.

5. Junij 2024

Vsi, ki živimo zdaj, smo del generacije, ki je prva priča uničujočim učinkom na naše okolje in zadnja, ki lahko sprejme ukrepe za boj proti temu. Lahko smo generacija, ki bo končno sklenila mir z Zemljo.

Delavnica ponovne uporabe na Slamnikarskem sejmu

4. Junij 2024

S ponovno uporabo izdelkov zmanjšujemo količino odpadkov, varčujemo z naravnimi viri, zmanjšamo emisije ogljikovega dioksida in prispevamo k čistejšemu okolju. Eko vrečka iz odpadne majice je le eden izmed neskončnih možnosti ponovne uporabe.

Strani

Oblikovanje in izvedba: ENKI