Iskalnik

Vabljeni k prijavi v portal eProdnik

Vabljeni k prijavi v portal eProdnik

Sodoben informacijski portal eProdnik omogoča enostaven pregled na komunalnimi storitvami in obračunom.

Na portalu lahko v svojem profilu kadar koli preverite informacije o komunalnih stoitvah na vašem odjemnem mestu: obračunano porabo vode po mesecih, redne odčitke, izdane račune, stanje plačil, dneve odvoza odpadkov. Poleg tega preko portala lahko javljate stanje vašega vodomera. 

Prednost sporočanja stanja vodomera je, da so komunalne storitve vsak mesec obračune glede na dejansko porabo vode, s čimer se izognete odstopanju, ki lahko nastane ob poračunu ob rednih odčitkih, ki se izvajajo vsakih šest mesecev. Poleg tega se tako najhitreje opazi in odpravi morebitne okvare na interni vodovodni napeljavi, zaradi katerih prihaja do nekontrolirane porabe vode.

Zato vas vabimo k prijavi na portal eProdnik in sporočanju stanja vaše merilne naprave. Stanje vodomera je treba oddati do zadnjega dneva v mesecu. Zaradi obdelave podatkov za obračun komunalnih storitev oddaja stanja med 1. in 7. dnem v mesecu preko portala ni možna.

Za prvo prijavo boste potrebovali zadnji prejeti račun za komunalne storitve. Na računu poiščite uporabniško ime (PLAČNIK) in geslo (8-mestna številka računa). Po uspešni prijavi portal zahteva vnos in potrditev elektronskega naslova. Po vnosu in potrditvi elektronskega naslova boste prejeli sporočilo. S klikom na povezavo v sporočilu boste potrdili vaš elektronski naslov in zaključili prijavo v portal.

Za nemoteno uporabo portala priporočamo zamenjavo gesla na strani »Moj profil«, kjer lahko uredite tudi ostale naročniške podatke. Geslo (številka računa) vneseno ob prvi prijavi ostane v veljavi dokler je ne spremenite.

Navodila za prijavo so dostopna tukaj, za dodatno pomoč pa smo vam na voljo na eprodnik@jkp-prodnik.si ali info@jkp-prodnik.si.

Prijava na portal eProdnik.

Oblikovanje in izvedba: ENKI