Iskalnik

Spomladanska akcija odvoza kosovnih in nevarnih odpadkov je odpovedana

Spomladanska akcija odvoza kosovnih in nevarnih odpadkov je odpovedana

Obveščamo vas, da je iz preventvnih razlogov z namenom preprečevanja širjenja koronavirusa odpovedana spomladanska akcija odvoza kosovnih in zbiranja nevarnih odpadkov.

Obveščamo vas, da je odpovedana spomladanska akcija odvoza kosovnih odpadkov v občinah Mengeš, Trzin, Lukovica in Moravče, ki je bila predvidena v drugi polovici marca in začetku aprila. Prav tako je v celoti odpovedana spomladanska akcija zbiranja nevarnih odpadkov, ki je bila predvidena med 16. in 26. marcem 2020.

Akcija odvoza kosovnih in zbiranja nevarnih odpadkov je odpovedana z namenom preprečevanja širjenja koronavirusa, skladno s pozivom Vlade RS in stroke, naj se izvajajo le nujne storitve.

Prosimo vas, da kosovne in nevarne odpadke hranite doma do umiritve situacije, in odpadkov ne puščate na neprimernih mestih, kar bi predstavljalo še dodatno nevarnost okolju.

Ker nihče ne ve, koliko časa bo trajala trenutna situacija, še ne vemo, kdaj bo potekal odvoz kosovnih in nevarnih odpadkov. Vsekakor tudi mi upamo, da se zadeve čim prej umirijo. O novih terminih odvoza boste pravočasno obveščeni po običajni poti.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo veliko zdravja.

Oblikovanje in izvedba: ENKI