Iskalnik

"Naredi sam" pustne maske iz odpadnega materiala

"Naredi sam" pustne maske iz odpadnega materiala

Letošnja zima nam je sicer še ni tako zagodla, da bi jo želeli že spoditi, kljub temu pa se že bliža pust - tisti del leta, ko se vsaj za en dan lahko brez čudnih pogledov iz okolice prelevimo v nekoga/nekaj popolnoma drugega in se pri tem neznansko zabavamo.

Pustne maske iz odpadnega materiala

Tisti, ki imate mlajše potomce, vam je verjetno znano, da so cene otroških kostumov običajno neprijazne do denarnice, predvsem pa so kostumi uporabni le kratko obdobje, potem pa ostanejo pozabljeni v predalu ali pa celo romajo v smeti. Tudi kostumi za odrasle postanejo čez leta obrabljeni, nezanimivi in spet pristanejo v zabojnikih.

Če si želite biti pri kostumih bolj okolju prijazni, izvirni, ustvarjalni in ne zapraviti zanje veliko denarja, smo za vas poiskali nekaj res zanimivih zamisli za kostume, ki jih lahko naredite popolnoma sami, z le malce dobre volje in spretnosti! Odpadni material je namreč naravnost fantastičen za številne zabavne domislice pri izdelavi kostumov.

Prebrskajte po svojih domovih – vedno se najdejo stare zgoščenke, kartonske škatle, knjige, dežniki, časopisni papir, blago, plastične vrečke/pribor/krožniki, stari flomastri, embalaža od kosmičev, kave, in še bi lahko naštevali.

Raziščite svetovni splet, tam se skriva zakladnica »receptov« za izdelavo originalnih in nepozabnih mask, ki bodo vse obiskovalce na pustni zabavi pustile brez besed! Obilo zabave želimo!

 

Oblikovanje in izvedba: ENKI