Iskalnik

Odvoz večjih količin odpadkov

Obnavljamo stanovanje, zato bomo imeli večje količine odpadkov - kako lahko uredim odvoz teh odpadkov?

V primeru, da v gospodinjstvu potrebujete zabojnik za odvoz večje količine ali večjih kosov odpadkov (npr. v primeru prenove stanovanja), ga lahko najamete po veljavnem ceniku.

Storitev se obračunava glede na velikost kontejnerja, vrsto in količino odpadkov ter dolžino najema kontejnerja. 

Ob odstranitvi kontejnerja se stehta vsebina, ki se ji določi klasifikacijska št. odpadka. Glede na klasifikacijsko št. odpadka se izvrši obračun ravnanja z odpadki. V kontejner se lahko odloži mešane komunalne odpadke ali gradbene odpadke. Nevarne in ostale odpadke je prepovedano odlagati v kontejner.

Vsak naročnik mora poskrbeti za zaščito kontejnerja pred vplivom vlage (dež, sneg). Obračuna se dejansko stehtano maso odpadkov. Kasnejših reklamacij v zvezi s težo odpadkov zaradi vlage se ne upošteva.

Naročilo dostave in odvoza kontejnerjev  je potrebno zaradi načrtovanja naročiti vsaj 2 delovna dneva pred dejansko izvedbo. Naročila se pošlje na e-naslov info@jkp-prodnik.si. Naročilo mora vsebovati naslednje podatke: ime in priimek naročnika, lokacija za dostavo, telefonsko številko. Po prejemu naročila vas bom kontaktirali in se dogovorili za bolj natančen termin odvoza).

Ne spreglejte

Obnove vodovodnega in kanalizacijskega omrežja - zapore cest

V ponedeljek, 8. 11. 2021, se pričnejo investicijsko vzdrževalna dela vodovodu in kanalizaciji po Petrovčevi ulici na Rodici.

Preberi vse
Oblikovanje in izvedba: ENKI