Zapri

Iskalnik

Portal eProdnik za boljši pregled nad komunalnimi storitvami

Portal eProdnik za boljši pregled nad komunalnimi storitvami

Sodoben informacijski portal eProdnik omogoča enostaven, časovno prilagojen način spremljanja obračunane porabe vode, stanja plačil in odprtih postavk, predvsem pa najpreprostejši način javljanja stanja merilne naprave.

Prednost sporočanja stanja vodomera je, da so komunalne storitve vsak mesec obračune glede na dejansko porabo vode, s čimer se izognete odstopanju, ki lahko nastane ob poračunu ob rednih odčitkih, ki se izvajajo vsakih šest mesecev. Poleg tega se tako najhitreje opazi in odpravi morebitne okvare na interni vodovodni napeljavi, zaradi katerih prihaja do nekontrolirane porabe vode.

Zato vas vabimo k prijavi na portal eProdnik in sporočanju stanja vaše merilne naprave. Stanje vodomera je treba oddati do zadnjega dneva v mesecu. Zaradi obdelave podatkov za obračun komunalnih storitev oddaja stanja med 1. in 7. dnem v mesecu preko portala ni možna.

Za prvo prijavo boste potrebovali zadnji prejeti račun za komunalne storitve. Na računu poiščite uporabniško ime (PLAČNIK) in geslo (8-mestna številka računa). Po uspešni prijavi portal zahteva vnos in potrditev elektronskega naslova. Po vnosu in potrditvi elektronskega naslova boste prejeli sporočilo. S klikom na povezavo v sporočilu boste potrdili vaš elektronski naslov in zaključili prijavo v portal.

Za nemoteno uporabo portala priporočamo zamenjavo gesla na strani »Moj profil«, kjer lahko uredite tudi ostale naročniške podatke. Geslo (številka računa) vneseno ob prvi prijavi ostane v veljavi dokler je ne spremenite.

Navodila za prijavo so dostopna tukaj, za dodatno pomoč pa smo vam na voljo na eprodnik@jkp-prodnik.si ali info@jkp-prodnik.si.

Prijava na portal eProdnik.

 

Oblikovanje in izvedba: ENKI