Iskalnik

Pitniki s čisto pitno vodo osvežujejo tudi prebivalce Mengša

Pitniki s čisto pitno vodo osvežujejo tudi prebivalce Mengša

V teh dneh smo v Mengšu obudili že obstoječa pitnika v športnem parku pri teniških igriščih in pri zajetju pristava na Ropretovi cesti, v sodelovanju z Občino Mengeš pa smo postavili tudi nov pitnik na Mengeškem polju pri kapelici.

Prebivalci in obiskovalci Mengša se sedaj med aktivnostmi na prostem lahko kadar koli osvežijo s svežo, dobro pitno vodo na treh lokacijah, ki se nahajajo na najbolj priljubljenih rekreacijskih poteh. Med tekom, sprehodom in drugimi športnimi aktivnostmi na prostem bo požirek sveže pitne vode vsekakor dobrodejno vplival na počutje in nadaljnje aktivnosti v naravi. Pitna voda iz pitnikov je namreč čista in varna kot tista, ki priteče v naše domove, saj so vsi pitniki priključeni na javni vodovod.

Pitniki žal včasih postanejo tarča objestnežev, poleg tega pa so izpostavljeni različnim vremenskim razmeram, zato se kljub rednemu vzdrževanju in čiščenju lahko zgodi, da bo pitnik poškodovan ali umazan. V takšnem primeru bomo veseli vašega obvestila, da bomo lahko čim hitreje poskrbeli za čistočo in tehnično brezhibnost pitnika.

Vse lokacije pitnikov v občinah Mengeš in Domžale si lahko pogledate tukaj.

Oblikovanje in izvedba: ENKI