Zapri

Iskalnik

Obvestilo o odvozu kosovnih in nevarnih odpadkov

Obvestilo o odvozu kosovnih in nevarnih odpadkov

Objavljamo nove termine odvoza kosovnih in nevarnih odpadkov.

V skladu z ukrepi Vlade Republike Slovenije je bilo z namenom preprečevanja širjenja novega koronavirusa v času epidemije prekinjeno izvajanje vseh ne nujnih storitev, med drugim tudi spomladanska akcija odvoza kosovnih in nevarnih odpadkov.

S stabilnim umirjanjem epidemije in sproščanjem vladnih ukrepov smo lahko ponovno pričeli z načrtovanjem organiziranega odvoza. Z odvozom kosovnih odpadkov bomo nadaljevali postopoma, najprej v občini Trzin 26. in 27. maja, nato pa še v občinah Mengeš, Lukovica in Moravče. V občini Domžale je bil odvoz kosovnih odpadkov izveden tik pred razglasitvijo epidemije, zbiranje nevarnih odpadkov pa je bilo prav tako prekinjeno in bo v primeru stabilnih zdravstvenih razmer izvedeno v juniju.

Urnike odvoza po občinah bomo sproti objavljali na naši spletni strani, vsi uporabniki pa jih boste prejeli tudi po pošti.

Ob tem bomo skrbno spremljali zdravstvene razmere in v primeru zaostrovanja ukrepov prilagajali izvajanje storitev.  Ker se razmere lahko hitro spreminjajo, vas prosimo, da spremljate tudi našo spletno stran, kjer objavljamo aktualne novice.

Nov urnik odvoza kosovnih in nevarnih odpadkov v občini Trzin

Nov urnik odvoza kosovnih in nevarnih odpadkov v občini Mengeš

Urnika odvoza za občini Lukovica in Moravče bosta objavljena v prihodnjih dneh, prav tako datumi zbiranja nevarnih odpadkov v občini Domžale.

 

Oblikovanje in izvedba: ENKI