Iskalnik

Natečaj Grinijeva misija

Natečaj Grinijeva misija

Otroci lahko fotografije svojih izdelkov iz odpadkov pošljejo do konca maja na grini@jkp-prodnik.si in tako sodelujejo v nagradnem žrebanju.

Na sliki je narisan Grini, ki vabi otroke k sodelovanju v njegovem nagradnem natečaju.

Z željo po lepšem bivalnem okolju in ozaveščanju mladih generacij o pomembnosti recikliranja in ločevanja odpadkov smo ob Svetovnem dnevu Zemlje, ki poteka 22. aprila, v Javnem komunalnem podjetju Prodnik pripravili zanimivo in interaktivno kampanjo za otroke do četrtega razreda osnovnih šol na območju občin Domžale, Mengeš, Trzin, Lukovica in Moravče. Mlajše otroke želimo tako spodbuditi, da na odpadke ne gledajo le kot na smeti, ki jih je treba zavreči, pač pa da jih lahko pogosto uporabimo in z njimi izdelamo nove stvari - potrebno je le malo domišljije in iznajdljivosti. S ponovno uporabo in recikliranjem preprečujemo nastajanje odpadkov in ohranjamo naravne vire.

Na spletni strani Nagradni natečaj: Grinijeva misija (https://grini.si/grinijeva-misija) si lahko preberete več o nagradnem natečaju in si ogledate predloge za izdelavo igrač, ki jih je pripravil Grini. 

Vabljeni k soustvarjanju in varovanju okolja. 

Oblikovanje in izvedba: ENKI