Iskalnik

Grini prejel nagrado za najboljšo digitalno akcijo za otroke v Sloveniji

Grini prejel nagrado za najboljšo digitalno akcijo za otroke v Sloveniji

Za lanskoletno akcijo Grinalnice smo prejeli Zlato DIGGIT nagrado, ki jo podeljujejo na konferenci o digitalnih komunikacijah.

Z veseljem in ponosom obveščamo, da smo z našo maskoto, vesoljčkom Grinijem, poleg dosedanjih izjemnih odzivov in sprejemanja s strani otrok, njihovih vzgojiteljev/učiteljev in seveda tudi staršev, dosegli nov uspeh. Na konferenci o digitalnih komunikacijah DIGGIT, ki vsako leto poteka v Ljubljani, je bil namreč nagrajen z Zlato nagrado v kategoriji storitve za otroke.

Žirija, ki so jo sestavljali ugledni strokovnjaki s področja digitalnih komunikacij, je Grinijevo akcijo Grinalnice prepoznala kot presežek in ga nagradila z Zlato Diggit nagrado za najboljšo digitalno akcijo v Sloveniji za otroke, s posebnim poudarkom na strateškem razmišljanju podjetja Prodnik, ki tako učinkovito gradi blagovno znamko in izobražuje ciljne skupine. Predstavitveni video si lahko ogledate tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=W66hBKKeN1c&t=4s.

Nad nagrado smo več kot navdušeni, saj nam tudi s strokovnega vidika potrjuje, da svoje družbeno odgovorno delo z otroki delo opravljamo kakovostno in uspešno.

 

Oblikovanje in izvedba: ENKI