Iskalnik

Ključavnice za zabojnike za odpadke

Želimo preprečiti, da bi odpadke v naše zabojnike oddajali tudi drugi. Ali se na zabojnike lahko namesti ključavnice?

Na zabojnike po naročilu uporabnika lahko namestimo tako imenovane gravitacijske ključavnice. 

Storitev najema ključavnice se obračuna na mesečnem računu za komunalne storitve. Cena mesečne najemnine je navedena v ceniku »OSTALE STORITVE«, ki je dostopen na povezavi https://prodnik.si/info-za-uporabnike/ceniki.

Poleg ključavnice naročnik dobi en ključ za odpiranje zabojnika. V kolikor potrebuje dodatne ključe, jih uporabnik priskrbi sam. V kolikor uporabnik želi, da vse zabojnike odpira z istim ključem, je to potrebno sporočiti ob naročilu.

V primeru naročila ključavnic se te namestijo na vse zabojnike na odjemnem mestu.

Zaradi tehničnih zahtev se ključavnice ne morejo montirati na zabojnike z nožnim odpiralom, zato ob naročilu ključavnic zabojnike prilagodimo montaži ključavnic.

Za nemoteno delovanje ključavnic je potrebno ključavnice uporabljati in vzdrževati v skladu z naslednjimi navodili: NAVODILA ZA UPORABO IN VZDRŽEVANJE GRAVITACIJSKIH KLJUČAVNIC.

Naročilo ključavnic je potrebno oddati pisno po elektronski pošti na info@jkp-prodnik.si ali navadni pošti na naslov Prodnik d. o. o., Savska cesta 34, Domžale.

Ne spreglejte

Izkop pred polaganjem kanalizacije

Obnove vodovodnega in kanalizacijskega omrežja - zapore cest

V petek, 15. 12. 2023, se pričnejo investicijsko vzdrževalna dela na vodovodnih hišnih priključkih na delu Šolske ulice v Mengšu.

Preberi vse
Oblikovanje in izvedba: ENKI