Zapri

Iskalnik

Novice

Arhiv novic

Motena oskrba s pitno vodo

7. December 2018

Uporabnike pitne vode na območju naselja Prevalje v občini Lukovica obveščamo, da bo v petek, 7. 12. 2018, do predvidoma 13. ure, oskrba s pitno vodo motena zaradi okvare na vodovodnem sistemu.

Javno zbiranje ponudb za prodajo delovnega vozila

30. November 2018

Motena oskrba s pitno vodo

29. November 2018

Uporabnike pitne vode na območju naselij Krtina, Brezje, Škocjan, Zalog pod Sv. Trojico, Gorjuša, Laze in Rača obveščamo, da je oskrba s pitno vodo motena zaradi poškodovane cevi na vodovodnem omrežju.

Evropski teden zmanjševanja odpadkov 2018

23. November 2018

Evropski teden zmanjševanja odpadkov povezuje mrežo javnih institucij, društev in posameznikov, ki skupaj delujejo na področju zmanjševanja odpadkov.

Zaščitite svoj vodomer pred zmrzaljo

21. November 2018

Za vodomere so odgovorni lastniki objektov, zato morajo ti sami poskrbeti za njihovo vzdrževanje in preventivno zaščito.

Pitniki bodo ponovno odprti spomladi

20. November 2018

Kadar temperature padejo pod ledišče, lahko povzročijo pokanje in okvare cevi, zato pitnike čez zimo zapremo. Ponovno bodo za osvežitev na voljo spomladi, ko se bo znova otoplilo.

Kako zmanjšati količino nevarnih snovi v gospodinjstvu?

19. November 2018

Ob evropskem tednu zmanjševanja odpadkov, katerega tema je tokrat zmanjševanje količine nevarnih odpadkov, smo pripravili nekaj napotkov, kako v gospodinjstvu in službi ustvariti čim manj teh odpadkov, ki močno obremenjujejo naše okolje s strupeni

Razbremenimo okolje strupenih snovi

16. November 2018

Evropska unija si z različnimi ukrepi vrsto let prizadeva spodbujati preprečevanje nastajanja odpadkov.

Obnove vodovodnega in kanalizacijskega omrežja

2. November 2018

Redno in investicijsko vzdrževanje vodovodnega in kanalizacijskega omrežja je ključnega pomena za varno oskrbo s pitno vodo in ustrezno urejeno odvajanje komunalne odpadne vode.

Odvoz odpadkov med prazniki poteka po ustaljenem urniku

30. Oktober 2018

Odvoz odpadkov bo skladno s predvidenim urnikom potekal tudi na praznične dni. Prosimo vas, da zabojnike za praznjenje pripravite kot običajno. 

Strani

Oblikovanje in izvedba: ENKI