Zapri

Iskalnik

Novice

Arhiv novic

Nekatera območja še vedno nedostopna za smetarska vozila

6. Februar 2018

Zamuda pri odvozu odpadkov

2. Februar 2018

Uporabike prosimo, da neizpraznjene zabojnike za odpadke pustijo na zbirnih mestih, pripravljene za odvoz, saj bomo z odvozi odpadkov, ki danes ne bodo odpeljani, nadaljevali v prihodnjih dneh, tudi v soboto.

Urniki odvoza odpadkov za leto 2018

29. Januar 2018

Motena oskrba s pitno vodo

23. Januar 2018

Uporabnike pitne vode na območju Depale vasi obveščamo, da bo v sredo, 24. 1. 2018, od 9. do predvidoma 13. ure, motena oskrba s pitno vodo zaradi nujnih vzdrževalnih del.

Zaščitite svoj vodomer pred zmrzaljo

22. December 2017

Za vodomere so odgovorni lastniki objektov, zato morajo ti sami poskrbeti za njihovo vzdrževanje in preventivno zaščito.

Poškodovane stvari niso nujno za stran

24. November 2017

V središču Domžal smo prikazali stare, obrabljene predmete, ki jih z manjšimi popravili, obdelavo ali nadgradnjo lahko ponovno uporabimo: obrabljena stola smo oživili z novimi barvami, vrč, ki je pred mnogimi leti služil kot pripomoček za umivanje

Evropski teden zmanjševanja odpadkov

20. November 2017

Evropski teden zmanjševanja odpadkov, ki poteka zadnji teden v novembru, je v Evropi izjemno uspešna akcija, saj izvaja več kot 25 tisoč komunikacijskih ukrepov v 28 državah ter vzpostavlja mrežo javnih in zasebnih akterjev, ki delujejo na področj

Grini na obisku v Vrtcu Moravče

16. November 2017

V Javnem komunalne podjetju Prodnik z veseljem sodelujemo z vrtci in šolami pri ozaveščanju naših najmlajših. Pri tem nam je v veliko pomoč naša maskota, Grini, ki je med otroki že prava zvezda.

Pitniki na zimskem spanju

16. November 2017

Kadar temperature padejo pod ledišče, lahko povzročijo pokanje in okvare cevi, zato pitnike čez zimo zapremo. Ponovno bodo za osvežitev na voljo spomladi, ko se bo znova otoplilo.

Zimski delovni čas Centra za ravnanje z odpadki v Dobu

2. November 2017

Center za ravnanje z odpadki je v zimskem obdobju za uporabnike odprt:

OD PONEDELJKA DO PETKA OD 14. DO 18. URE,

OB SOBOTAH OD 8. DO 18. URE.

Ob nedeljah in praznikih je center zaprt.

Strani

Oblikovanje in izvedba: ENKI